Timsah görselleri arasındaki 3 farkı sadece yüksek görsel IQ’ya sahip olanlar 10 saniye içerisinde bulabiliyor

Timsah görselleri arasındaki 3 farkı bulma oyunu, oyuncuları hem eğlendirmek hem de beyin gelişimi desteklemek amacıyla hazırlanmış görsel zeka oyunudur. Birinci görseldeki timsah fotoğrafı ile ikinci görseldeki timsah fotoğrafı karşılaştırılarak iki resim arasındaki farklar tespit edilir. Bu tarz görsel zeka testleri ile bilişsel performansınızı arttırarak gözlem yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Bizde size iki resim arasındaki farkları tespit edebileceğiniz hem eğlenceli hem de zorlayıcı bir mücadele hazırladık. Görünüşte iki timsahında aynı olduğu bu iki görüntü arasındaki 3 farkı bulmanız gerecek. Timsah görselleri arasındaki 3 farkı yalnızca iyi gözlemciler en hızlı şekilde fark edecek görsel ve bilişsel kapasiteye sahip. Öyleyse onlardan biri olup olmadığınızı görelim;

10 SANİYE İÇERİSİNDE TİMSAH GÖRSELLERİ ARASINDAKİ 3 FARKI BULARAK TÜM YARIŞMACILARA MEYDAN OKUYUN



Yukarıdaki görselde bir timsahın neredeyse birebir aynı iki görseli bulunuyor ve bu timsah görselleri arasında 3 fark var. Timsah görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniye içerisinde bulabilecek kadar iyi misiniz?

Timsah görselleri arasındaki 3 fark gibi fark bulma oyunları başlangıçta göze çok kolay gelebilir ancak çok fazla dikkat ister ve detaylarda kaybolmanızı sebep olur. Aynı zamanda iki resmi karşılaştırırken hafızanızın çok iyi olması da gerekir.



Çünkü bu tarz zeka testlerinde iki resmi karşılaştırırken diğer görseldeki detayları hafızanızda tutmanız zaman kaybetmemeniz için önemlidir. 10 saniye içerisinde timsah görselleri arasındaki 3 farkı bulmak size zor gelebilir. Bu yüzden süre bittiğinde farklılıkları tespit edemediniz diye endişelenmeyin.

3 FARK NEREDE?

Eğer farklılıkların tamamını bulamazsanız ve merak ederseniz sayfayı aşağıya kaydırmanız yeterli. Çünkü aşağıda çözüm görseli sizin merakınızı dindirmek için bekliyor olacak. Timsah görselleri arasındaki 3 farkın nerede olduğunu bulamadınız ve merak mı ediyorsunuz? Öyleyse hadi çözüme gidelim;



 Evet, artık timsah görselleri arasındaki 3 farkın nerede olduğunu biliyorsunuz. Peki, görselde kaç tane futbol topunun ya da astronotun nerede olduğunu biliyor musunuz?

İlginizi çekebilir;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir