Sertab Erener sağlık sorunları nedeniyle bazı konserlerini iptal etti

Bu yıl İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda konuk olarak sahneye çıkan 59 yaşındaki Sertab Erener’in haziran ayındaki konserlerini neden iptal ettiği ortaya çıktı. Bir aydır ciddi sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu belirten sanatçı, 5 Temmuz’da sahneye çıkacağını söyledi.

“BİR AYDIR SAĞLIK SORUNLARIYLA BOĞUŞUYORDUM”

Son olarak 21 yıl sonra tekrar sahneye çıkan sanatçı Sertab Erener, sosyal medya hesabından “İsveç’teki Eurovision Şarkı Yarışması’nın yarı finalinden döndüğüm günden bugüne yani bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Maalesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm” ifadeleriyle konserlerini ertelediğini duyurdu.

“ARTIK KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM”

Ünlü sanatçı sözlerine “Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz’da dinleyeceğiniz yeni şarkı ‘Bi Polar’ ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere” diye devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir