Civilization 7 Resmen Duyuruldu

Summer Game Fest 2024 sırasında 2K Games tarafından Sid Meier’s Civilization 7 sıra tabanlı strateji oyununun geliştirici Firaxis Games’ten çıkacağı doğrulandı. Duyuruda sadece herhangi bir gerçek oynanış göstermeyen bir teaser fragmanı yayınlandı. Oyunun tam oynanışının ise Ağustos ayında gösterileceği ifade ediliyor.

Oyun, 2025 yılında PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X konsolları ve Nintendo Switch için çıkacak. Bu, hem PC hem de konsollar için ilk kez bir Civilization oyununun ilk günden piyasaya sürülmesi anlamına geliyor. Geçmişteki Civilization oyunlarında önce PC sürümünü daha sonra ise konsol sürümünü yayınlıyordu.

Oyunun Steam sayfasındaki açıklaması şu şekilde: “Ödüllü strateji oyunu serisi, çığır açan yepyeni bir bölüm ile geri dönüyor. Sid Meier’s Civilization 7, sana dünyanın gelmiş geçmiş en büyük imparatorluğunu kurma gücünü veriyor!

Tarih boyunca yaşamış birçok efsanevi liderden biri olarak hüküm sür. Uygarlığını kur, şehirler inşa edip mimari harikalar yaratarak topraklarını genişlet, refah peşinde rakip uygarlıklarla savaş ya da onlarla işbirliği yap ve bilinmeyen dünyanın uzak köşelerini keşfet. Zamana meydan okuyan bir imparatorluk kurabilecek misin?

Sid Meier’s Civilization 7, Civilization ve XCOM serilerini geliştiren Firaxis Games’in efsanevi ekibi tarafından yaratılan bir 4X strateji oyunudur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir